Stront neuken trekken aan je lul

stront neuken trekken aan je lul

Dat moet je zo ook. Ik ging, met een stijve lul naast haar liggen en begon aan haar tieten te zuigen en aan haar tepels te sabbelen. Heerlijk ja daar word ik nog geiler van. Stop hou op, want ik verlies de controle over mijn spieren en dan poep ik op het bed. Ik beheerste me en ging ruggelings naast haar liggen, mijn lul stijf omhoog, mijn paarse eikel klopte vol verwachting. Ik houd het niet meer ik moet naar de toilet.

Ik liep met haar mee en toen ze zat spoot ze met volle kracht haar endeldarm leeg terwijl ik haar kittelaar masseerde. Met de handdouche spoelde ze zichzelf schoon ik mocht haar afdrogen en innig verstrengeld liepen we naar haar bed. Ik stortte mij onmiddellijk op haar tieten, ik begon als een wilde te zuigen en te likken, Willy kreunde en kermde zonder ophouden, jahhjahhjahh hhmmmuuhh heerlijk ohohochchchchrchrchrchr. Neuk me, neuk me kermde ze, ik wil je in mijn kont voelen, daar heb ik over gedroomd en me zelf klaar gevingerd kom dan neuk muhuhuhuh!!

Ik vroeg haar voorover geboden voor het bed te gaan staan en wreef haar kontgaatje in met de zalf. Ik zette mijn eikel tegen haar sterretje en duwde zacht. Haar adem stokte, door duwen, fluisterde ze, ik wil je helemaal diep in mijn kont voelen kom in muhh, neuk muhh!! Ik duwde mijn eikel naar binnen, het voelde nauw en geil.

Ik wachtte op haar reactie. Auwwauww, ga door, pers hem er diep in!! Maar ik besloot even te stoppen, dat was voor mij opwindend en gaf haar kontspieren de gelegenheid zich wat te ontspannen. Ik boog mij voorover en masseerde haar machtige tieten, die nog groter leken omdat ze nu volledig vrij hingen. Ja dat is ook lekker, dat voelt goed en geil, kom in mijn kont en neuk muhh, neuk muhh. Langzaam duwde ik mijn neukpaal diep in haar kont, een stukje naar voor en weer een stukje dieper.

Haar gulzige kontgat slokte centimeter voor centimeter mijn stijve paal op. Auhhww-auhhww-auhhww-auhhwhwhwhwhw, stop even ik heb het gevoeld dat ik scheur, auww-oh-auww-oh-auww-oh-auww, gilde ze. Ik trok mijn pik iets terug en bleef staan en concentreerde mij nu weer op haar tieten. Ik masseerde haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger. Ik kneep stevig om de pijn gebieden wat te verleggen.

Ze reageerde niet, ze zuchtte alleen lang en diep en ik voelde hoe ze haar kontspier samentrok en weer ontspande. Door dat gemasseer voelde ik hoe de spanning zich ik mijn lul ophoogde naar een spuitend hoogte punt. Neuk muhh, neuk muhh, kreunde ze weer, kom diep in mijn reet, neuk muhh!!!! Langzaam duwde ik mijn paal verder in haar kont. Ik legde mijn handen op haar heupen en trok haar billen van elkaar en perste mijn kloppende geile lul helemaal tegen haar kont, mijn kloten stoten tegen haar schaamlippen, die kletsnat waren van het geile vocht dat haar hete kutje produceerde.

Oh wat zalig ik voel je helemaal, ik ben helemaal vol, wat een geweldige dikke lul in mijn kont, ga neuken, bewegen en pompen ik wil klaarkomen, neuk mee, neuhh-euhh-euhh-euhh-eukhkhkk muhhhhhh. Tergend langzaam trok ik mijn geile dikke lul uit haar kont die helemaal open stond, ik vette mijn lul en haar sterretje nogmaals in en duwde mijn stijve paal weer tussen haar billen. Ze gilde van genot en pijn, auwwh-auwwh-auwwh-jajajahhhhchrchr auwwhh-auwwhhh, gadooooor ga doooorrrrr, neuk muhh neu-eu-eu-euk muhh, diep in mijn kont ik voel je heerlijke dikke paal, schiet je zaad in mijn reet, naai muhh, neuk muhh, verkracht muhh, oh ik koomhmmhmmhmmhmm ooooo ik koooommmmmm jajajaja oohh auwwauwwauww, ga door ga door vlugger vlugger, ram je paal in mijn kont dieper dieper, auww-auww-auww-auwwauauau Haar gegil en geschreeuw wond mij zo op dat ik mij helmaal liet gaan, ik dacht niet meer na en al helmaal niet of haar misschien pijn zou doen ik stootte met alle kracht die in mij was, ik voelde pijn scheuten vlak achter mijn eikel, maar ik ging door, mijn kloten masseerden haar kutlippen.

Willy greep tussen haar benen door naar mijn ballen, ze kneep er trok een pijnscheut door mijn onderlijf, maar ik ging door en pompte en stootte zonder ophouden. Ik voelde hoe haar endeldarm mijn lul en eikel masseerden. Ik kohohohohmhmhmhm, ik spuih-uih-uih-uih-uithhh,Ja neuk muhh, spuih-uih-uih-uih-uit muhh helemaal vol ik kohohoho hohmhmhmhmh, ik kohohohohmhmhmhmh klahahahahaar. Jaaachrchrtchrchr ja-auww-auww ohohohahah-auww-auww-auww-auww-ahohohohahah ik kohohohohmmmm ik spuih-uih-uih-uih-uit En met een laatste keiharde stoot ramde ik in haar kont en voelde hoe het zaad naar buiten spetterde diep in haar geile lichaam, zij drukte haar billen naar achteren en huilde en jankte, god allemachtig wat was dit fantastisch dit was megaklaarkomen ohohoho-jhi-jhi-jhi-jhi-jho-jh-ohohoh-jih-jih-jih-jih-jih-jih-hji Omgekeerd gold hetzelfde en ze waren gelukkig met elkaar.

Ze waren uit geweest vandaag en hadden een museum bezocht. Ze hadden in de stad gegeten, dus hoefden ze niet af te wassen en de koffiezetter was druk bezig met pruttelen op het aanrecht. Carmen was geil en had zin om lekker met Manuela te gaan liggen rollebollen. Die zat onwetend een tijdschrift te lezen en Carmen kroop bij haar op schoot. Ze drukte het tijdschrift aan de kant en kuste haar vriendin op de wang.

Die had wel al door hoe laat het was en sloeg de armen om haar heen. Manuela droeg een korte, crèmekleurige broek en haar stevige dijen waren bruin verkleurd door de zon.

Carmen drapeerde haar witte rok over haar vriendin d’r benen heen, zodat ze met haar onderbroek op de dijen van haar geliefde zat. De huid van hun benen raakte elkaar en deed Carmen huiveren van opwinding.

Ze kroop ietwat omhoog, zodat haar kont op de venusheuvel van Manuela rustte. Ze kusten elkaar innig en Carmen fluisterde: Ze begonnen aan elkaars tieten te frunniken en na enige minuten had Carmen een ontbloot bovenlijf en Manuela’s bloes hing open, zodat haar vriendin haar hand in de BH kon steken. Ze keek naar onderen en zag, dat haar broek een natte, gelige vlek vertoonde.

Je zit toch niet op mijn schoot te zeiken, he? Ze hadden elkaar wel vaker nat gepiest, maar nog nooit door de kleren heen. Carmen’s slipje zat ook vastgeplakt een haar huid en ze ging maar door. Ze kwam nu pas goed op dreef en de zeik klaterde op de grond. Manuela werd kleddernat en ze drukte haar mond nog vaster op de mond van Carmen en fluisterde geil: Carmen wilde niets liever en hoopte al, dat Manuela hiervoor in stemming was.

Carmen kwam overeind en haar vriendin trok haar rok omhoog en zette haar mond op de doordrenkte slip, precies op de plek, waar haar clitoris zat. Ze kreunde en haar kut werd nog vochtiger, maar nu door haar kutgeil. Manuela zoog de urine eruit en slikte het door.

Haar rok viel omlaag en snel deed ze hem uit. Haar slipje wilde ze ook uit trekken, maar Manuela verhinderde dat, want ze wilde er nog meer pies uit zuigen. Carmen ontdeed haar levensgezellin van d’r bloes en BH en legde haar op de rug neer op de grond.

Ze kroop er omgekeerd bovenop en streek met d’r haar over de nat gezeikte broek van Manuela. Die zat op haar beurt alweer driftig aan d’r kut te likken en had haar slipje helemaal aan de kant getrokken. Af en toe zoog ze er nog op om de warme pies nog die te kunnen proeven en richtte zich daarna weer op het kruis om uitgebreid haar kut en aars te likken.

Carmen’s haren plakten aan elkaar door gewrijf over de natte broek van haar vriendin en snel maakte ze de kleding los. Ze schoof die naar beneden en likte de natte dijen van haar partner af. Heerlijk vond ze het en trok het slipje van Manuela aan de kant om haar vriendin op dezelfde manier te verwennen als zij zelf verwend werd. Na enige tijd was het een gekreun en gehijg van jewelste en beide meiden deden elkaars slipjes helemaal uit. Hun vingers en tongen maakten overuren en hun kutten en aarsen werden helemaal uitgelikt.

Het duurde niet lang of de eerste hoogtepunten trokken door hun lijven en op het laatst schokten hun lichamen onophoudelijk. Daarna was het over en moesten ze eerst recupereren. Het laatste en grootste orgasme had al hun energie opgeëist en uitgeput en bezweet plakten hun lichamen aan elkaar. Carmen draaide zich om en gaf haar vriendin een tongkus, die meteen beantwoord werd. Ze kwamen omhoog en schonken zich eerst een kop koffie in. In elkaars armen dronken ze het op en bleven voortdurend elkaars lichaam strelend liefkozen.

Na de tweede kop koffie vroeg Manuela: Carmen had zulke slanke handen en zulke iele polsen, dat ze Manuela regelmatig vuistneukte. Diens stevige kont was daar ondertussen helemaal aan gewend en ze had inmiddels een zeer soepele kringspier, waar Carmen d’r hand moeiteloos in ging. Maar vuistneuken en schijten tegelijk hadden ze nog nooit gedaan en het leek hun beiden zeer opwindend.

Een nieuwe dimensie aan hun seksleven en als het goed beviel zouden ze het vaker doen. Carmen haalde een fles glijmiddel uit hun slaapkamer en toen ze terug kwam, zette ze Manuela voorover gebogen op de bank, rustend met de knieën op de grond en de armen op de bank. Carmen smeerde haar hand helemaal in met het glibberige spul en Manuela vingerde haar eigen aars om die wat op te rekken en in te vetten. Toen was ze er klaar voor en begon ze te persen.

Haar aarsgat ging open staan en Carmen stopte er meteen drie vingers in. Ze begon haar vriendin te vingeren, wat een hevig kreunende Manuela opleverde. Carmen likte de sappen op, die Manuela’s kut begon te produceren en stak haar pink bij de reet van Manuela in. Na enige in en uit gaande bewegingen kon haar duim er ook wel bij en nu ging ze telkens tot aan haar knokkels naar binnen. Manuela was bloedgeil geworden en bewoog kronkelend heen en weer. Carmen liet nog wat glijmiddel door de bilnaad omlaag lopen en toen die haar pompende hand bereikte, gleden haar hand tot over de knokkels naar binnen.

Het leverde een luide kreun van Manuela op en Carmen ging dieper naar binnen tot over haar pols. Het was haast niet te geloven hoe ver ze haar hand naar binnen had gestoken en ze begon Manuela heftig te bewerken. Na enige kleine orgasmes trok Carmen de hand er helemaal uit en maakte een vuist.

De kont van haar liefste stond wijd open en ze stompte haar vuist tot aan haar onderarm naar binnen. Manuela ging uit haar dak en voelde trilling na trilling door haar lendenen trekken. Carmen trok haar vuist er weer uit en ramde die opnieuw naar binnen. Dit herhaalde ze eindeloos en likte de klit van haar lieveling. Manuela kreeg op een gegeven ogenblik een daverend orgasme en huilde het haast uit.

Daarna zakte ze slap op de bank neer en Carmen wilde haar vuist terug trekken.

Neuk me, neuk me kermde ze, ik wil je in mijn kont voelen, daar heb ik over gedroomd en me zelf klaar gevingerd kom dan neuk muhuhuhuh!! Een trechter wel, maar groene zeep niet, maar wat moet je daar dan mee. Kont Kinky Vrouwen Zoeken Mannen … Je stront neuken voor gratis sex en porno komen naar; de babe krijgt een hardcore neuken ze is lief maken met haar man en neuken zo goed Vingeren en neuk Stront uit je kont - Gratis Sex Films, met … stront uit kont neuken Een kerel ligt geile clitoris oudevrouwneuken zijn rug en een vrouw gaat met haar blote kont boven hem hangen. Die had wel al door hoe laat het was en sloeg de armen om haar heen. Smerige anaal tubefilmpjes Huisvrouw trekt aan pik en rimt zijn kont. Oma kan de huur niet betalen en wordt door de huisbaas anaal geneukt. Tante Lies was toen getrouwd, maar ze ontdekte na een tijdje dat haar man vreemd ging bij het leven, ze waren al spoedig gescheiden, en waren tante en ik met zijn tweeën.

Stront neuken trekken aan je lul

NATTE KUT VINGEREN GEILE FILMS GRATIS

: Stront neuken trekken aan je lul

Gespierde lul flinke memmen 64
SOPPENDE KUT KLEIN NAT KUTJE Willy ging wijdbeens op haar buik op bed liggen zodat sex den bosch sexdate vanavond het volle zicht had op haar heerlijke kut, die glinsterde van de geile sappen. In elkaars armen dronken ze het op en bleven voortdurend elkaars lichaam strelend liefkozen. Haar gegil en geschreeuw wond mij zo op dat ik mij helmaal liet gaan, ik dacht niet meer na en al helmaal niet of haar misschien pijn zou doen ik stootte met alle kracht die in mij was, ik voelde pijn scheuten vlak achter mijn eikel, "stront neuken trekken aan je lul", maar ik ging door, mijn kloten masseerden haar kutlippen. Ik kneep stevig om de pijn gebieden wat te verleggen. Met de woorden, ik ben hartstikke geil, liet ze me binnen. OOOoooohhhhhhh, kreunde ik van geil genot toen ik haar strakke kutje mijn voorhuid diep naar achter trok en als een bankschroef om mijn lul voelde sluiten.
Stront neuken trekken aan je lul Ik trok mijn pik iets terug en bleef staan en concentreerde mij nu weer op haar tieten. Mijn handen omvatte haar borsten en mijn vingers draaide aan haar tepels toen ze begon te hijgen en schreeuwde: Ik vroeg haar voorover geboden voor het bed te gaan staan en wreef haar kontgaatje in met de zalf. Ik maak een lauwwarm sopje van groene stront neuken trekken aan je lul, ik duw de trechter in je reet en laat dat sopje naar binnen lopen. Af en toe zoog ze er nog op om de warme pies nog die te kunnen proeven en richtte zich daarna weer op het kruis om uitgebreid haar kut en aars te likken.
Dat weet ik, zei ze, maar die lul van jou krijg ik niet meer uit mijn gedachten, je hebt je endeldarm leeg is, zodat ik je heerlijk kan neuken en geen stront aan mijn lul krijg. wordt warm, ik voel de geile scheuten door mijn kutspieren trekken. 16 sep Haar slipje wilde ze ook uit trekken, maar Manuela verhinderde dat, “Ja, neuk m'n drol”, zei ze geil, “oooohhhhh, ik kom alweer klaar!” Extreme slaven eten stront, drinken pis en rammen hun lul in een volgescheten kut. De krante jonge krijgt van oma euro als hij zijn jonge dikke lul in haar harige anus propt, nou daar Veteraan is terug in Ieger en laat zich aan zijn pik trekken .

Stront neuken trekken aan je lul