Grof geneukt mag ik je kutje likken

grof geneukt mag ik je kutje likken

Ik bukte en likte zijn eikel. Je likt mijn lul. Neem mijn ballen in je mond.. Eén voor één zoog ik zijn ballen op. En van onder naar boven likte ik zijn lul. Wat een paal pap, wat lekker. Kind wat kan je lekker pijpen.

Je moeder heeft dat nooit gedaan. Heb je haar kut wel eens gelikt? Weinig, ze vond dat niet zo lekker. Ik wel, wil je mijn kut likken? Ik ging in de stoel zitten met mijn benen over de leuning. Mijn vader keek naar mijn openstaande kut. Je bent nat meisje. Mag ik echt likken? Ja hoor, lik me maar, haal je tong maar door mijn natte kut. Hij likte me, wat was dit lekker. Met zijn handen kneedde hij mijn tieten. Mag ik een vinger in je kut steken? Stop er twee in en rag me. Steek je vingers diep in mijn kut en neuk me.

En met grof geweld stopte hij zijn vingers bij me naar binnen. Hij liet een klodder spuug op mijn klit vallen en wreef met zijn andere hand over mijn klit. Jaaaaaa……stop je lul in mijn kut. Rag me diep, spuit je zaad in me. Ik ging op de grond liggen en deed mijn benen wijd. Kijk naar mijn kut, ik ben zo nat.. Kijk jij maar eens naar deze lul, ik ga je straks vol spuiten. Maar eerst wil ik dat je jezelf vingert. Dan trek ik aan mijn lul. Ik begon als een razende in mijn kut te pompen.

Een soppend geluid kwam vrij. Mijn vader stond zich met zijn harde lul boven mijn hoofd zich af te trekken. Ik wilde je altijd al neuken kind.

Je bent zo lekker. Maar ik wist niet dat je zo’n lekkere, natte, geile kut had. Jij geile teef……ik ga mijn paal in je natte kut stoppen.. Ja papa, neuk me, neuk me dan. Ram die lul diep in mijn kut. Spuit me vol en neuk me klaar. Mijn vader neukte me hard en diep. Ik ga klaar komen in je kut. Ik kom bijna klaar.. Maak mijn kut klaar. Zijn lul gleed uit mijn kut. Ik nam hem in mijn mond en likte hem schoon.

Lekker kind, stamelde hij. Ja pap, dit was lekker. En nu vroeg hij. Tja, nu kom ik vaker als mama er niet is.

Dan ga ik je lekker pijpen, aftrekken en neuken. Wil jij dan weer met mijn kutje spelen? Dan ga ik je likken en vingeren. Ik wil ook eens over je heen spuiten en je tussen je tieten neuken en in je mond klaar komen.

Wat kan jij lekker neuken. En wat heb je een lekkere lul. Jij mag altijd in mijn kut spuiten. We hebben ons gewassen en aangekleed. De koffie was inmiddels koud.. Ongelofelijk Lekker - 15 Door: Britney - 3b Door: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw. Ongelofelijk Lekker - 14 Door: En dan die natte warme tong over mijn tong mmmm. Ik voelde me eikel groter worden in haar kutje. Jorrinde voelde het ook en zei” hey pappie ga je komen”vroeg ze hijgend.

Ohhh yes pappie spuit in me kutje”schreeuwde zij nu wild en sprong letterlijk op mijn pik heen en weer. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen en ik hijgde nu ook uit volle macht. Ik begon te spuiten in haar kutje en ik voelde dat Jorrinde ook begon te schokken. Jorrinde begon te beven en te schokken.

Öhhhhhhh papp”mmm ohhhh” Plots zoals ze was begonnen stopte het weer. Ze leidde zich dicht tegen mij aan en begon mij weer te tongen. Ze had haar kleine armpjes stevig om mijn hals geslagen en tongde mij vol. Öhh pappie “zei Jorrinde “ik hou toch zo van jouw en je geile pik” Je bent de liefste pappie van de hele wereld” Mmm zoende ze verder.

Als je dat zo toch hoort als vader,springt je hart toch open en wordt je leuter toch stijver. Jorrinde glom van trots ,toen ik dat tegen haar zei. Wij keken zo ook naar Kim en haar Moeder. Die waren ook op het moment van klaarkomen gekomen. Het klonk zo heerlijk in het huis. Al die geile soppende geluiden mm. Ohhjaaaaa” lik me clitje “bijt erin” jij geil dochtertje van me lik je mammie” ohhh mijn god” kindje ik kom klaar in je geile mondje.

Ze kropen naar elkaar toe en gaven elkaar een innige omhelzing. Jij met je geilemoederkut”ik kan er wel van blijven eten. Ik zat het zo aan te kijken samen met Jorrinde op me schoot en ik was gelukkig. Een paar dagen later;ik was naar mijn werk en de meiden naar school. Mijn zusje Jose was alleen thuis en deed open.

Het was haar zusje Marina. Het was even stil aan de deur. De zusjes keken elkaar aan. Tenslotte zei Marina “mag ik binnen komen? Ze keek zo naar haar zusje ,terwijl deze zich ontdeed van haar jas.

Ze zag een mooie vrouw van ongeveer 40 jaar met kort bruin haar en mooie sprekende ogen. Zij was tenger gebouwd en mooie bijhorende borsten. Ze lijkt echt op mij ,dacht Jose. Zij liep haar zus voor naar de woonkamer. Haar zusje ging heel zedig op de bank zitten,met haar benen stevig tegen elkaar. In de tijd dat Jose naar de keuken liep,dacht zij” zou ik het vertellen van Kim en Jorrinde of zou ik even de boot afwachten”.

Zo zat Jose te denken en intussen had zij de koffie klaar en bracht deze naar binnen. Toen ze binnen kwam stond haar zus een foto te bekijken “ohh dat ziet er gezellig uit “riep zij uit. Op de foto stonden wij vieren afgebeeld lachend door en op elkaar. Daar stonden Kim en Jorrinde en Ben en ikke.

Ze schonk de koffie in en ging naast haar zus zitten. Zo de toon was gezet. Ik wilde jou gewoon weer zien”je bent toch mijn kleine zusje”. Ze kwam dichterbij en omhelsde haar kleine zusje.

Het valt ook niet mee zo'n situatie hoor,het is niet alledaags”zei haar Marina weer. Maar als jullie daar voor kiezen”wie ben ik dan om er tegen te zijn. Ze gaf haar zusje een kusje op haar wang. De spanning was gebroken en zo ook het ijs. Euhh, wat zal ik zeggen”ik hield eigelijk niet zo van Frans”ik bedoel ik hield wel van hem maar niet op seksueel gebied”. Ohhh zei Jose weer die het interessant begon te vinden” wat bedoel je dan”was die niet zo goed in bed” “Nee euhh”stotterde Marina weer “Ik bedoel ik hield niet zo van ze Het kwartje begon ineens te vallen bij Jose “ Ohhh je bedoelt Ze heeft er nooit goed tegen gekund dat haar jongere zusje altijd zo direct was.

Neee”riep Marina verschrikt uit”met wie dan”, en bovendien weet ik het niet zeker”. Jose stond op en zei”we gaan het anders aanpakken en pakte de sherry uit de kast”wil je ook een glaasje lieverd” ze wachtte het antwoord geen eens af,en schonk twee glazen in.

En ik weet ook dat je keek naar Ben als die de douche uitkwam”. Jij zag aan mij dat ik naar zijn geile leuter zat te kijken en je zei niets” maar bij jou gaf het helemaal geen reactie”je keek naar mijn geile tietjes”. Doordat Jose zo aan het praten was,ging Marina steeds meer hijgen.

Zou jij hem misschien niet willen neuken”vroeg ze achteloos aan Marina. Deze nam net een slok van haar sherry en verslikte zich haast. Marina was nog aan het hoesten. Plots dacht Jose nu of nooit. Ze stond dus achter haar zus ,en pakte met een hand Marina's borst beet. Ze kneep er een beetje in. Marina was nu opgehouden met hoesten. Marina zei nu niets en ging een beetje naar achteren hangen. Nu pakte Jose met twee handen haar borsten beet en wreef erover.

Marina begon een beetje te kreunen. Jose knoopte nu haar bloesje los en maakte haar b-h los. Ze gooide de b-h achteloos naar achteren en begon Marina's borsten lekker te kneden. Moet ik stoppen dan”vroeg ze aan haar zus”. Neee ben je gek”maar ik moet wennen aan die taal van je”je bent zo grof'. Ja lekker he om je zo te laten gaan”zou jij ook eens moeten doen zus”.

Mm dat kan ik niet hoor”zoals jij”. Intussen waren haar tepels nu loeihard geworden. Jose dacht ik kan wel een stapje verder en begon met haar hand een zoektocht naar haar zus slipje. Daar aangekomen wreef ze lekker over de slip en ging er vervolgens ook in. Öhhh zusje wat doe je met me”kreunde Marina. Dit is echt ge.. Nou zeg het maar hoor “zei Jose weer”je vindt het geil als ik aan je tietjes zit en aan je kut”.

Ja dat vind ik”zei Marina weer voorzichtig. Jose ging nu met een vinger in Marina's kutje en begon haar geil te vingeren. Wat zei je “riep Jose nu terwijl ze twee vingers in de kut van Marina propten. Ze hing nu achterover en hield haar kutlipjes open voor haar zusje. Öhh gaan we het echt doen. Jose”vroeg Marina hoopvol” Ja lieverd “zei Jose weer “dat is toch wat jij wil”geen pik maar een kut in je mondje”.

Ohh Jose je maak me gek en heet een geilll”wat een heerlijk woord om te zeggen " ik ben geilllll”ze schreeuwde het nu uit. De meiden waren nu door het dolle heen en lagen in standje Ohhh mmmm geilll lekkker hmmppp”klonken de gesmoorde kreten door de kamer.

Ohhh mijn god wat smaak jij lekker zusje”riep Marina door het dolle heen “wat heb jij een lekkere kut”Marina was nu helemaal doorgeslagen. Ja ik ben een geile hoer” en ik hoor nu ook bij die geilehoerenfamilie “God wat lekkerrrr”Ja je bent een geile slet die het lekker vind om mijn kutje te likken”ohh ga doorrr”riep nu Jose weer.

Beide vrouwen kwamen nu haast op het punt van klaarkomen. Ohhh lekkerr lik me geile kutje Kim “zuig me leeg. Jose die dit wel hoorde,maar nog veel te bezig was klaar te komen,dacht ohhh zit dat zo. Ohhhh achhhhh ik kom klaarrr”riep Marina. Ze schudde met haar kut heen en weer ohhhh ze gromde echt het kwam van diep uit haar keel. Dan met een langgerekte schreeuw wat uit haar kutlipjes kwam ,kwam Jose klaar en viel over Marina heen. Uitgeput bleven de vrouwen even liggen.

Die liet zich niet onbetuigd en zoog de vingers van Jose helemaal af. Ohh wat lekker zeg,jouw geil in mijn mondje. De dames gingen weer staan en kleden zich weer aan. Even later zaten zij weer op de bank aan de sherry. Marina gaf Jose een zoen op haar mond en zei”dank je wel lief zusje van me”dat had ik echt even nodig 'nou weet ik zeker dat ik van vrouwen houd. Verschrikt keek Marina naar Jose toe en zei: Nee dat zal wel niet”zei Jose weer”misschien nog niet ,maar je zou het wel willen he”.

Nee zei Marina weer hoe kom je daar nu bij”. Nou “ zei Jose weer “ toen je haast klaar kwam riep jij om Kim. Nou ech nie hoor”zei Marina heel verontwaardigd.

Nou ech wel geile slet dat je er bent”zei Jose weer”ik hoorde het toch jij wilt aan het geile kutje van Kim zuigen. Nu moest Marina het toch wel toegeven. Ik ben blij dat wij elkaar hebben gevonden,en ik wil dat jij mij je geile sletje noemt oke?.

Marina was nu echt los. Ze legde haar hand op de knie van haar zusje en keek haar alweer geil aan Na een tijdje kwam Jose weer naar binnen , gevolgd door Kim. God wat heeft me tante lekker tieten. Kim liep op haar toe en ging op haar schoot zitten. Mmm wat ruik ik nou,dacht Kim.

. Ze pakte de kopjes en schonk de koffie in. Ik hoorde het water stromen en het gas aanfloepen. Wil jij dan weer met mijn kutje spelen? En ik hield mijn vinger onder zijn neus. Klik hier voor meer webcams!! Jose ging nu met haar tong over Kim;s kutje, terwijl tante Marina Kim aan het vingeren. Is er wat pa, vroeg ik.

: Grof geneukt mag ik je kutje likken

KUT LIKKERS GROTE KUT BEFFEN En nu vroeg hij. Ik keek mijn vader aan en zag dat er een dikke bult in zijn broek zat. Ik vroeg onnozel “waarvoor klaar? Ram die lul diep in mijn kut. Maar ik wist niet dat je zo’n lekkere, natte, geile kut. Zo de toon was gezet. Zij begon van schrik te huilen.
NEUKENDE LESBIES NEUKEN IN UTRECHT Ik ben al een kwartier binen en vraag nogneens hoe het met me dochter gaat. Bloedmooie groene ogen, een mooie gevulde boezoem en een paar benen die onder haar rok vandaan kwamen die er wezen mochten. De een is zoek slaaf kutje mastruberen aan het vingeren en ik ben je kutje aan het likken”. Jorrinde sprong nu werkelijk telkens van me schoot en kwam hard op mijn ballen neer. Nee dat zal wel niet”zei Jose weer”misschien nog niet ,maar je zou het wel willen he”. Ik wel, wil je mijn kut likken?
Spuitende lul wedstrijd neuken Mijn vader deed de deur open en keek me verbaasd aan. Tante Marina en Jose renden er naar toe. Een paar dagen later;ik was naar mijn werk en de meiden naar school. En ik hield mijn vinger onder zijn neus. Óhh kimmie” kreunde mijn zusje “lik me clitje,bijt erin ohhh geile sletje van me ik hou van je”.

Ik keek eens goed. Ik zag een vrouw van 34 jaar rode mooie krullen, golvend tot in haar nek. Bloedmooie groene ogen, een mooie gevulde boezoem en een paar benen die onder haar rok vandaan kwamen die er wezen mochten. Ik moet het nog wel even zetten hoor. Waar zijn die foto's nou die ik had genomen van Kim en Jorrinde terwijl ze lagen te minetten. Ik had ze toch op het dressoir gelegd dacht ik.

Nou dan zie ik het later wel Nou eerst aankleden.. Ik hoorde me zusje rommelen in de keuken. Ik hoorde het water stromen en het gas aanfloepen. Ik deed mijn wijde broek aan en een t-shirt. Lekker makkelijk dacht ik en zeker voor vanavond dacht ik geil. Al kammend mijn haar liep ik naar de keuken. Oja zei me zus weer,ze draaide zich om en duwde haar tieten naar voren je kleine zusje he “zei ze geamuseerd.

Nou zei ik “ik vind het fijn dat je er bent. De koffie was inmiddels klaar en me zus nam de kan mee naar binnen. Ze pakte de kopjes en schonk de koffie in. Zwijgend namen wij een slok van onze koffie ,terwijl elkaar aanstarend. We namen nog een slok,nog steeds zwijgend. Ineens besefte ik wat zij gisteren had gezegd.

Ja daar ben ik voor hier,waar zijn de meiden eigenlijk? Erg he zeg me zus weer: Ik ben al een kwartier binen en vraag nogneens hoe het met me dochter gaat.

De meiden” vraagt mijn zus”die komen pas over een uurtje? Dan opeens schuift me zus naar me toe,ze komt dicht bij me zitten en legt haar hand op mijn been. Ze begint met” ik weet niet hoe ik het moet zeggen,maar ik moet het weten. Nou euhhh”stotterde nu mijn zusje”ik heb Jorrinde betrapt toen ze bezig was. Ze keek mij aan en wachtte op mijn reactie. Nou zei mijn zusje weer “je weet wel” met haar zelf aan het spelen”.

En jij stiekum bij de deur staan kijken he”zei ik weer plagend je eigen dochter zien vingeren”Mijn zusje begon nu nog zwaarder te ademen. Toen ben je zeker gaan kijken hoe je eigen dochtertje zich vingert”Mijn zusje kleurde tot over haar oren “ja erg he zuchtte mijn zusje zwaar,”wat ben ik slecht he”maar je genoot ervan zo te horen “zei ik weer en kroop nog dichterbij.

Mijn zusje zat nu zo zwaar te hijgen,ik deed mijn hand onder haar rokje en voelde haar slipje. Ze keek mij aan en zei zwaar hijgend: Dat kwam ook denk ik doordat ik nu twee vingers in haar kutje had geduwd. Kim heeft op haar gezicht gezeten,en terwijl ik haar ontzettend geil zat te neuken.

Mijn zusje zag ik, werd hier zo geil van dat ze geil hijgend zei; Ohh geile broer van me je hebt me dochterje geneukt”je hebt je harde geile staaf in haar onschuldige kutje gestopt”Ohh Ben ik ben zo slecht “ik word hier zo natgeil van”ga door ' Ik ging door met haar vingeren terwijl ik haar toe riep”ja ik heb je geile sletje geneukt: Mijn zusje zat nu ongeneerd over haar kutje te wrijven.

Wat ben jij heerlijk slecht en ik ook lachtte ze. Langzaam kwam ze weer bij haar positieven. Ze werd ineens weer wild en zei. Ben ik moet je nu hebben”Neuk mij nu gelijk hier op de bank: Ik sta in vuur en vlam en mijn geile sappen stromen eruit. Terwijl ze dat zei, ontdeed zij mij van mijn kleding en riep: Ohh wat lekkere geile pik heb jij”die wil ik in mijn grotje hebben,maar eerst Vervolgens bukte zij en pakte mijn staafmixer beet en begon mij lekker te pijpen.

Ik voldeed graag aan haar verzoek en riep haar verschillende namen toe. Ze werd steeds geiler. Opeens stopte zij met pijpen en zei”En nu wil ik hem in me kutje hebben”neuk mij zoals jij me dochterje neuk. Ik stak mijn geile stijf in haar inmiddels druipende poesje. Ik neukte haar nu ongenadig. Dat doet je zwager nl niet. Ik pakte mijn pik beet en duwde dat richting poesje en zo waren wij bezig in een geile doggystyl. Toen had ik het niet meer. Met een harde oerschreeuw spoot ik al mijn geile zaad in haar kutje.

Op dat moment ging de deur open en keek ik in de verbaasde blikken van Kim en Jorrinde. Ïk licht me kutje even en kom terug en je ligt al weer een ander te naaien”fraai is dat “zei ze lachend.

Öhhh ochhh mammie” wat ben je nou aan het doen”vroeg jorrinde. Zij begon van schrik te huilen. Mijn zusje ging gelijk naar haar dochtertje toe en en omarmde haar innig. Ohhh lieve schatje van me”ben je zo geschrokken”Kom maar hier en gaf haar meisje een kusje op de wang.

Ïk weet ook dat jij en Kim aan het geilen zijn met elkaar. Älleen ben ik nu je geile mammie”lachtte ze. Ja “zei me zusje weer”ik geloof dat Kim hier de geile motor is”.

Ze tilde gelijk het rokje van haar tante op. En terwijl zij dat zei ,bukte zij zich en trok het hoofd van Jorrinde mee. Öhh zei Jorrinde “mmm ja lekker geil. Ze keek even op en vroeg aan haar moeder: Vind je het goed mammie dat wij je kutje schoon likken?

Mijn zusje trok nu heel de rokje omhoog en spreidde haar benen. Terwijl Kim en Jorrinde haar kutje likten,tongde ik met mijn zusje terwijl ik haar tieten betaste. Het duurde niet lang of mijn zusje kwam hevig schokkend voor de zoveelste keer klaar. Jorrinde glom van trots nu haar moeder haar zo prees over haar bef kwaliteiten. Kim zei nu weer Ík ben zo geil als een zwangere koe. Wie wil mijn kutje nou likken en deed heel geil haar benen van elkaar en gleed met haar hand over haar immiddels druipende kutje.

Er klonken tergelijkertijd drie stemmen op. Nee ikke ikke riep nu Jorrinde. Kim lachtte en zei ik ga hier op de grond liggen en wat jullie doen en wie het doet dat maak me niet uit “geil me maar op”vul mijn gaatjes maar laat mij astublieft nu snel klaar komen anders kom ik hier nu spontaan klaar zonder de voorpret.

Als drie geilhongerigen besprongen wij Kim. Jorrinde als jongste was de snelste en ging op Kim's mondje zitten. Tante Jose dook tussen Kim's benen en begon verwoed haar kutje te likken. En ik haar pappie,kroop op haar buik en stak me leuter tussen haar tietjes. Het geluid in de kamer was te omschrijven als zijnde geil en slurpend. Kim riep iets onverstaanbaars dit mede omdat zij een mond vol kut had.

Verder heeft mijn geile zus een wildvreemde ober geneukt,die Kim voor haar had geregeld en die geile sletten hebben het lef gehad om mij vast te binden en mij ongelooflijk te neuken in me reet. Eigelijk na deze gebeurtenissen is mijn zusje heel snel gescheiden van haar man Jan. Mijn zusje en Jorrinde waren meer bij mij en Kim ,zodat haar man daar niet blij mee was.

Het escaleerde in de loop van de tijd. Hij kwam er achter dat mijn zusje verliefd op mij was en meer met mij wilden zijn. Hij wist nog steeds niet dat ik zijn dochter neuk lol en Kim haar. Het werd uiteindelijk ruzie. Hij zei”ga maar gauw naar die hoerenfamilie van je Sodemieter maar op!! Jorrinde was in alle staten. Die vond het vetgeil en haar vader zo zei ze”die zag ze toch nooit”. De familie werd hierdoor wel in twee kampen verdeeld. De ene groep wilde niks meer met ons te maken hebben en de andere helft die zei van ieder moet het voor zich weten.

Wij zelf trokken er ons niets van aan. Dit zat ik zo allemaal te overdenken terwijl ik Jorrinde op mijn schoot had en ik zag in mijn ooghoek dat Kim mijn zusje aan het beffen was Óhh kimmie” kreunde mijn zusje “lik me clitje,bijt erin ohhh geile sletje van me ik hou van je”. Ik hou ook van jou”klonk de gesmoorde stem van Kim van diep down beneden. Ik zag me zusje wijdbeens op de bank liggen en Kim tussen haar benen. Ik ging met me handen onder haar rokje. Ik voelde gelijk haar natte spleetje en wreef over haar inmiddels natte kutje.

Het was een regel in huis geworden,dat de meisjes in huis geen slipjes meer dragen. Alles moet toegankelijk zijn. Ik was zeer blij met deze regel, toen Kim deze voorstelde.

Terwijl ik mijn vinger in haar zeiknatte kutje duwde, hoorde ik me zusje zeggen: Kimmie zei niets,maar ik zag haar verwoed mijn zusje vingeren en haar kutje likken. Ik werd er erg geil van en natuurlijk ook dat ik met me vinger in Jorrind's kutje zat. Kim stopte ineens met het beffen van me zusje en vroeg aan me zusje “kom effe 69 doen”.

Ja lieverd is goed hoor “jij wilt natuurlijk ook”. Ze pakte stiekem een kleine analeplug. Ze ging trok nu de benen van haar Gmammie op zich en begon verwoed het kutje en haar anus te likken. God alles jezus wat een geil gezicht. Ik draaide intussen Jorrinde verder op mijn schoot en pakte mijn staafmixer beet en duwde dat pardoes tussen die kleine lipjes. Als ze zo tegen mij praten ,dan word ik nog geiler en natter. Ineens hoorde ik “ Auww me reet”jij geile slet “ Kim had bij me zusje ,terwijl zij haar kutje likte een plug in haar reet gestopt.

Kim slaakte een hoog gilletje. Mijn zus had nu hard in Kim's clitje gebeten. Zo waren die twee aan het geilen. Ik was nu bezig om me jonge nichtje te neuken God wat voelt dit geil aan zo;n strak kutje en zo gewillig mmm. Jorrinde sprong nu werkelijk telkens van me schoot en kwam hard op mijn ballen neer.

Ze had het zo naar haar zin en begon weer lekker geil te roepen,wat mij weer opwind. Plots pakte zij mij beet en pakte mij vol op mijn bek. Oohh grote god”wat heerlijk dit jonge lichaam tegen me buik aan te voelen en die heerlijke geile kleine tietjes mmm.

En dan die natte warme tong over mijn tong mmmm. Ik voelde me eikel groter worden in haar kutje. Jorrinde voelde het ook en zei” hey pappie ga je komen”vroeg ze hijgend. Ohhh yes pappie spuit in me kutje”schreeuwde zij nu wild en sprong letterlijk op mijn pik heen en weer. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen en ik hijgde nu ook uit volle macht.

Ik begon te spuiten in haar kutje en ik voelde dat Jorrinde ook begon te schokken. Jorrinde begon te beven en te schokken. Öhhhhhhh papp”mmm ohhhh” Plots zoals ze was begonnen stopte het weer.

Ze leidde zich dicht tegen mij aan en begon mij weer te tongen. Ze had haar kleine armpjes stevig om mijn hals geslagen en tongde mij vol. Öhh pappie “zei Jorrinde “ik hou toch zo van jouw en je geile pik” Je bent de liefste pappie van de hele wereld” Mmm zoende ze verder. Als je dat zo toch hoort als vader,springt je hart toch open en wordt je leuter toch stijver. Jorrinde glom van trots ,toen ik dat tegen haar zei. Wij keken zo ook naar Kim en haar Moeder.

Die waren ook op het moment van klaarkomen gekomen. Het klonk zo heerlijk in het huis. Al die geile soppende geluiden mm. Ohhjaaaaa” lik me clitje “bijt erin” jij geil dochtertje van me lik je mammie” ohhh mijn god” kindje ik kom klaar in je geile mondje. Ze kropen naar elkaar toe en gaven elkaar een innige omhelzing. Jij met je geilemoederkut”ik kan er wel van blijven eten. Ik zat het zo aan te kijken samen met Jorrinde op me schoot en ik was gelukkig.

Een paar dagen later;ik was naar mijn werk en de meiden naar school. Mijn zusje Jose was alleen thuis en deed open. Het was haar zusje Marina. Het was even stil aan de deur. De zusjes keken elkaar aan. Tenslotte zei Marina “mag ik binnen komen? Ze keek zo naar haar zusje ,terwijl deze zich ontdeed van haar jas. Ze zag een mooie vrouw van ongeveer 40 jaar met kort bruin haar en mooie sprekende ogen. Zij was tenger gebouwd en mooie bijhorende borsten.

Ze lijkt echt op mij ,dacht Jose. Zij liep haar zus voor naar de woonkamer. Haar zusje ging heel zedig op de bank zitten,met haar benen stevig tegen elkaar. In de tijd dat Jose naar de keuken liep,dacht zij” zou ik het vertellen van Kim en Jorrinde of zou ik even de boot afwachten”.

Zo zat Jose te denken en intussen had zij de koffie klaar en bracht deze naar binnen. Toen ze binnen kwam stond haar zus een foto te bekijken “ohh dat ziet er gezellig uit “riep zij uit.

Op de foto stonden wij vieren afgebeeld lachend door en op elkaar. Daar stonden Kim en Jorrinde en Ben en ikke. Ze schonk de koffie in en ging naast haar zus zitten. Zo de toon was gezet. Ik wilde jou gewoon weer zien”je bent toch mijn kleine zusje”. Ze kwam dichterbij en omhelsde haar kleine zusje. Het valt ook niet mee zo'n situatie hoor,het is niet alledaags”zei haar Marina weer.

Maar als jullie daar voor kiezen”wie ben ik dan om er tegen te zijn. Ze gaf haar zusje een kusje op haar wang. De spanning was gebroken en zo ook het ijs. Euhh, wat zal ik zeggen”ik hield eigelijk niet zo van Frans”ik bedoel ik hield wel van hem maar niet op seksueel gebied”. Ohhh zei Jose weer die het interessant begon te vinden” wat bedoel je dan”was die niet zo goed in bed” “Nee euhh”stotterde Marina weer “Ik bedoel ik hield niet zo van ze Het kwartje begon ineens te vallen bij Jose “ Ohhh je bedoelt Ze heeft er nooit goed tegen gekund dat haar jongere zusje altijd zo direct was.

Neee”riep Marina verschrikt uit”met wie dan”, en bovendien weet ik het niet zeker”. Jose stond op en zei”we gaan het anders aanpakken en pakte de sherry uit de kast”wil je ook een glaasje lieverd” ze wachtte het antwoord geen eens af,en schonk twee glazen in. En ik weet ook dat je keek naar Ben als die de douche uitkwam”. Jij zag aan mij dat ik naar zijn geile leuter zat te kijken en je zei niets” maar bij jou gaf het helemaal geen reactie”je keek naar mijn geile tietjes”.

Doordat Jose zo aan het praten was,ging Marina steeds meer hijgen. Zou jij hem misschien niet willen neuken”vroeg ze achteloos aan Marina. Deze nam net een slok van haar sherry en verslikte zich haast. Marina was nog aan het hoesten. Plots dacht Jose nu of nooit. Ze stond dus achter haar zus ,en pakte met een hand Marina's borst beet. Ze kneep er een beetje in. Marina was nu opgehouden met hoesten. Marina zei nu niets en ging een beetje naar achteren hangen. Nu pakte Jose met twee handen haar borsten beet en wreef erover.

Marina begon een beetje te kreunen. Jose knoopte nu haar bloesje los en maakte haar b-h los. Ze gooide de b-h achteloos naar achteren en begon Marina's borsten lekker te kneden. Moet ik stoppen dan”vroeg ze aan haar zus”. Neee ben je gek”maar ik moet wennen aan die taal van je”je bent zo grof'. Ja lekker he om je zo te laten gaan”zou jij ook eens moeten doen zus”. Mm dat kan ik niet hoor”zoals jij”. Intussen waren haar tepels nu loeihard geworden. Jose dacht ik kan wel een stapje verder en begon met haar hand een zoektocht naar haar zus slipje.

Prive ontvangst amstelveen vette prammen

Grof geneukt mag ik je kutje likken

Grof geneukt mag ik je kutje likken