Openstaande kut domina zoekt

Zeg het dan daagde ik haar uit, zeg maar dat ik hiermee moet stoppen. Marjan zei niets en liet alleen een diepe zucht horen toen ik haar lippen bespeelde met mijn vingers, klootzak zei ze je maakt me helemaal gek met je vingers.

Ik ging met mijn hand naar de voorkant en duwde mijn vingers tussen de string en haar huid en ging weer opzoek naar haar steeds vochtiger wordende kutje. Met twee vingers zat ik nu in haar kut terwijl ik met mijn duim over haar harde knopje wreef begon Marjan te draaien met haar heupen en ik hoorde haar zachtjes kreunen en liet haar bloes los zodat ze haar armen weer kon bewegen.

Ze sloeg haar armen om mijn nek en zachtjes fluisterde dat ze ging komen en beet in mijn oorlel. Daar stond ze dan, de vrouw van mijn vader die zojuist was klaargekomen op mijn vingers na te hijgen van een intens orgasme. Ze duwde haar mond op die van mij en gaf me een korte diepe tongzoen en zei dat het jaren geleden was dat ze zo snel en intens was klaargekomen. Dit is nog maar het begin zei ik. Ik ga je de hele nacht neuken zoals je nog nooit bent geneukt! Ik deed haar bloes weer dicht en zei dat we nu terug naar het feest moesten anders zouden ze ons gaan missen en bukte hierna en trok haar string over haar heupen naar beneden.

Wat doe je vroeg ze me verbaasd en ik vertelde dat dit mijn trofee was en ze hem terug zou krijgen als ze vanavond weer bij me zou komen om af te maken waar we zojuist aan waren begonnen. Doe je dat niet dan zal ik hem morgenochtend tijdens het gezamenlijke ontbijt teruggeven en zeggen dat je hem bij mij had laten liggen.

Marjan keek me aan en zei, klootzak dat durf je nooit. Ik lachte en zei, lieve Marjan je komt na het feest gewoon naar mijn kamer dan houden we samen een afterparty, of je komt niet en kijkt morgenochtend of ik het durf of niet. We liepen weer naar de lift en in de lift pakte ik haar weer beet en likte in haar nek, denk de rest van de avond maar aan mijn pik Marjan, ik ga met je neuken en laat je de hele nacht klaarkomen.

Ze rilde en duwde haar kont naar achter, daar hou ik je aan klootzak en stapte daarna naar voren omdat de deuren zich opende en stapte de lift uit. Ik keek naar haar en voelde mijn pik opzwellen bij het idee dat ze daar stond en geen slip droeg, ik zat vooraan en haalde haar string uit mijn zak en toen ze mijn kant opkeek hield ik hem even voor mijn neus en likte met mijn tong over mijn lippen.

Ze keek me aan en ik zag haar gezicht licht verkleuren en ze zei dat ze iedereen ook bedankte namens mijn vader die helaas iets te diep in het glaasje had gekeken. Mijn avond is in ieder geval geslaagd zei ze, ik heb sinds tijden niet zo genoten als vanavond zei ze terwijl ze me strak aankeek.

Iedereen nam daarna afscheid en nadat ze allemaal weg waren liepen ook ik en Marjan naar de lift. We stapte erin en toen de deuren zich sloten zei ik, trek je rok voor me omhoog Marjan gun mij een blik op je rijpe kont.

Ze bukte en pakte de zoom van haar rok en trok hem omhoog waardoor ik een mooi zicht kreeg op haar volle billen en met mijn hand gleed ik tussen haar benen en voelde dat haar kutje droop van geiligheid en duwde zonder pardon twee vingers bij haar naar binnen en duwde met mijn andere hand op de stop knop waardoor de lift stilviel.

Ik duwde Marjan naar voren en terwijl ze met een hand haar rok omhoog hield had ze maar 1 hand om zich op te vangen en daar stond ze schuin naar voren met haar kont naar achter terwijl ik mijn vingers in en uit haar druipende kut bewoog. Met mijn voet duwde ik haar benen meer uit elkaar, spreid je benen voor me zodat ik je kutje goed kan bewerken geil kreng zei ik.

Godverdomme, klootzak zei ze, je pakt me gewoon in de lift van een hotel bij mijn ouwe kut. Je hebt wel lef om dit met de vrouw van je vader te doen. Je wilt dit toch zei ik, je trekt zelf toch je rok omhoog en bied me je kont aan?

Je bent gewoon een oud geil kreng Marjan die eraan toe is aan om door een jonge vent gepakt te worden. Ik trok mijn druipende vingers uit haar kut en hield deze naast haar gezicht, proef jezelf Marjan laat me zien hoe geil kreng je eigenlijk bent. Ze hapte mijn vingers diep haar mond in en zoog er hard op en ik drukte weer op de liftknop die gelijk op onze etage was en de deuren opende.

Daar stond ze dan met haar rok omhoog en mijn vingers in haar mond en van schrik liet ze haar rok los en ook mijn vingers, klootzak zei ze voor hetzelfde geld staat er iemand. Ik lachte en zei, spannend he. Op onze etage was niemand en ik pakte Marjan bij haar haren en zei, kiezen geil teefje van me. Mijn kamer of jouw kamer en trok haar hoofd achterover en ze kreunde zacht, de jouwe. Ik opende mijn kamerdeur en duwde haar naar binnen, rok uit en bloes uit Marjan zei ik streng.

Wat denk jij wel klootzak zei ze, ik ben niet een of andere slet die zich zo maar even laat gebruiken door de eerste de beste. Ten eerste ben ik niet de eerste de beste en ten tweede noem je me al de hele avond klootzak dus deze klootzak zal jou eens stevig aanpakken.

Nu heel snel die bloes en die rok uit Marjan. Ze begon haar bloes uit te doen en wierp hem op de stoel achter haar en gelijk volgde haar rok waar door ze nu voor me stond in haar bh en kousen. Mijn oog viel op haar venusheuvel, haar schaamhaar was een dikke streep maar de haren waren heel kort getrimd. Doe die bh ook uit, laat die ouwe tieten maar lekker loshangen. Marjan haakte haar armen achter haar rug en verwijderde haar bh waardoor ik een stel grote ietwat hangende borsten te zien kreeg met daarop netjes in het midden een paar grote bruine tepelhoven waarop een paar vingerdikke keiharde tepels recht vooruit wezen.

Kijk eens aan zei ik, daar staat ze dan een geil sletje dat niet kan wachten tot ze door een jonge vent gepakt wordt, zet je benen verder uit elkaar gebood ik haar en ze deed onmiddellijk wat ik vroeg.

Marjan stond in het midden van de kamer en ik zag hoe ze met haar vingers door haar kutje gleed ondertussen nieuwsgierig en geil naar mij kijkend.

Ik liet mijn boxer zakken en mijn halfstijve pik van 23 cm werd zichtbaar voor haar en ik zag haar ogen groter worden. Mijn god zei ze, dat is pas een pik en ze likte haar lippen en bewoog haar hand en vingers sneller en begon meer te kreunen. Ik liep al trekkend aan mijn pik op haar af en ging achterhaar staan en schoof mijn handen tussen haar armen door en omvatte haar volle borsten en begon deze stevig te kneden. Ik fluisterde, deze klootzak gaat straks zijn harde pik in je kut stoppen en je helemaal gek neuken maar eerst ga jezelf klaarvingeren geil sletje van me.

Oooh je bent echt een klootzak, een beetje de vrouw van je vader opgeilen hoe durf je. Ik beet in haar nek en zei, dat is niet zo moeilijk, Marjan is volgens mij een smerig geil sletje dat al jaren tekort komt en op dat moment kwam ze kermend klaar en zakte voor me op de grond in elkaar en kermde, vuile klootzak je hebt me weer laten klaarkomen met je geile praat.

Ik greep haar bij haar grijze haren en trok haar hoofd naar mijn pik toe, en nu gaat dit geile sletje mij eens goed pijpen na al die vieze woorden die je zegt wordt het tijd dat jij je mondje eens spoelt en dat gaan we doen met vers zaad dat jezelf mag opzuigen. Gretig sloot ze haar mond om mijn pik en begon me te pijpen zoals ik nog nooit was gepijpt. Eerst bespeelde ze mijn eikel met haar tong en zoog er hard op waarna ze mijn pik steeds dieper in haar mond nam en ik voelde hoe mijn eikel voorbij haar keelgat schoot en haar lippen tegen mijn schaambeen voelde.

Mijn god ze had mijn volledige 23 cm naar binnen gewerkt! Ik voelde haar tong nu tegen mijn zak aan. Ik greep haar haren nu met beide handen en begon met mijn pik neukbewegingen te maken in haar mond. Ze duwde mij weg en ik trok haar net zo hard weer terug en telkens verdween mijn pik helemaal in haar mond en ik zag hoe haar mascara uitliep van de tranen die van haar ogen over haar gezicht liepen.

Een geile ouwe pijpslet ben je bitste ik haar toe, deze klootzak zal je eens stevig in je bek neuken riep ik haar toe en toen ze even mijn pik uit haar mond wurmde zei ze snel. Vuile klootzak, neuk dat ouwe wijf van je vader in haar gore bek dan, laat het haar maar voelen als je durft. En ik duwde mijn pik weer haar mond in en begon weer stevig te neuken, allemaal geile geluidjes kwamen uit haar keel en al snel voelde ik mijn zaad ophoog komen en trok mijn pik uit haar mond en spoot mijn volledige lading over haar gezicht.

Terwijl ze hevig naar adem hapte spoot ik straal na straal op haar gezicht terwijl ik haar een geile zaadhoer noemde. De tranen van Mieke stroomden langs haar wangen. Doordat Domina plots heel hard in Mieke haar clitoris kneep en eraan trok ontspande mijn zusje haar schaamlippen, de ingang van haar vagina ging meer open staan.

Ik zag dat haar kutje nu helemaal open ging. Domina voelde het en duwde in 1 keer heel haar hand in Mieke haar kutje. Neukte haar enkele keren met haar hand die tot aan haar pols in Mieke haar open spleet zat en trok dan ook in 1 keer haar hand terug, zodat Mieke ook geen orgasme kon krijgen. Ik had nooit gedacht dat mijn klein zusje zo een grote kut had. Onze kut stond wijd open en Domina zei “ jullie kut is nu goed opengerekt en mag gezien worden we gaan dat vuil kuthaar wegdoen”.

Ze deed een paar handschoenen aan en nam een pot met een soort vet in en smeerde mijn kutje en helemaal mee in Mijn schaamlippen begonnen te tintelen en mijn kutje begon te gloeien alsof het in brand stond. Het zelfde overkwam mijn zusje. Doordat we vastgegespt waren konden we niet aan onze kut wrijven en was het brandend gevoel ondragelijk.

Domina lachte en zei “warm hé jullie kutje”. Dat verzachte het brandende gevoel, en de zalf spoelde weg, maar met de zalf verdween ook al het haar op mijn kut. Ik zag mijn zusje tussen haar tranen door kijken naar mijn pruim, Nog nooit had ik me zo naakt gevoeld. Het water spoot tegen mijn schaamlippen. Ik had meteen het gevoel alsof ik nog naakter was, nu mijn intieme delen zo zichtbaar waren.

Plots stak Domina spuitende tuinslang in mijn kut. Ik gilde het uit van de pijn binnen in me. Het water spoot tegen mijn baarmoeder en liep dan uit mijn kut langs mijn kont naar beneden.

Zo zei ze ,” nu is uw kut ook proper. Haar kutje zag bloedrood door de brandende zalf die Domina erop gesmeerd had. Haar schaamlippen hingen ver uit haar spleet. Ik had nooit gedacht dat mijn zusje zo een lange schaamlippen had. Domina trok eraan en zei die zijn nu al lang maar binnen kort zullen ze nog veel langer zijn terwijl ze de tuinslang nu ook in Mieke haar kut stak.

Het geil en het sperma van de jongens spoot uit haar openstaande schede. Domina was tevreden over het resultaat van haar behandeling en trok ons mee naar de ontspanningsruimte. Daar aangekomen zagen we Iedereen op een stoel zitten zonder rugleuning, en stond Brutus met genoegen te kijken naar de meisjes. Er waren nog 2 stoelen vrij, met daarop een dildo gemonteerd van zeker 6 cm diameter en 25 cm lang.

Moesten we nu echt op zo een monster gaan zitten? Mieke ging met haar kutje boven de dildo plaats nemen en liet zich langzaam zakken, Haar schaamlippen openden zich en ik zag hoe de dildo bezit nam van haar kut. Toen die ongeveer ¾ in haar kut zat stopte Mieke, dit was het teken dat het monster helemaal bezit genomen had van haar vagina. Brutus wist dat en sloeg met een rietje heel hard op Mieke haar buik. Van de pijn liet Mieke zich in 1 keer zakken en schreeuwde een langgerekte auuuuuuu.

Brutus lachte en wist dat mijn zusje haar ingewanden plaats hadden gemaakt voor het monster van een lul. Vooruit zei Brutus tegen mij op uw stoel. Doordat mijn kut zopas gespoeld was door Domina was ze helemaal droog.

Mijn kutlippen gingen open maar de dildo ging niet naar binnen. Gelukkig dat, door de wrijving van de dildo tegen mijn clitoris, ik onmiddellijk slijm produceerde. De dildo begon langzaam in mij te glijden. Brutus stond achter mij te kijken hoe de dildo in mij verdween, maar omdat het niet vlug genoeg ging sloeg hij met het rietje op mijn kont.

Onmiddellijk ging ik van de pijn door mijn knieën en schoot de dildo helemaal in me. Ik voelde me openscheuren. Domina en Brutus stonden te lachen. Die heeft het gevoeld zei Brutus. Mijn kutje was helemaal open gerekt en ik voelde dat er diep in me iets kapot was.

Dit is vanaf nu jullie stoel, zei Brutus. Amuseer jullie en Domina en Brutus gingen weg. Van zodra ze weg waren stond recht van zijn stoel en ik zag dat de dildo van Natte spleet veel dikker was dan die van de andere.

Wat een kut had die, amaai Op mijn dildo zat een beetje bloed. Ik keek verwonderd en Mieke zei laat zien, en trok mijn spleet open. Natte spleet kwam onmiddellijk kijken, “Oei “zei ze “uw kut is een beetje gescheurd, maar dat komt wel goed, morgen zal het al veel beter zijn” maar kon het toch niet laten om me toch nog effen in mijn kut te voelen.

Ik liet ze begaan want wij waren vriendinnen geworden. De druk in mijn borsten nam steeds meer toe. Het waren echte uiers geworden. Natte spleet kwam kijken, whoeeee zei ze en ze zette direct haar mond op mijn tepel en begon te zuigen. Mijn moedermelk liep langs haar mondhoeken naar beneden. Lekker zei ze, moet je eens proeven en ze trok mijn borst omhoog en stak een tepel in mijn mond.

Ik dronk mijn eigen melk op. Kom eens hier zei ze tegen Mieke, trek uw kut eens open, en ze melkte me en liet de melk in Mieke haar vagina spuiten. Toen die volgespoten was zette ze haar mond op Mieke haar spleet en zoog de melk samen met mijn zusje haar slijm naar binnen Hmmmmm zei ze dat is lekker. De druk in mijn borsten verdween naarmate ik melk gaf. Domina kwam binnen en zei “blijf van spenen wie Melkkoe nog durft te melkenzal streng gestraft worden”.

Onmiddellijk liet iedereen Melkkoe los. Ik vroeg aan Nattespleet wie is dekstier? Hij heeft een lul om bang van te zijn en spuit je kut helemaal vol”. Dekstier keek even rond en zei “die”. Over een uurtje ben ik terug zei Domina. Dekstier was een reus van een neger.

. Meesteres zoekt onderdanige slaafjes! . Met twee vingers zat ik nu in haar kut terwijl ik met mijn duim over haar harde . Is dit zo goed klootzak riep ze naar me en ik zakte achter haar door mijn knieën en bekeek haar openstaande kut. De dikke klodders geil stroomden uit haar kut en trokken langs de . Na een laatste diepe teug haalde hij zijn neus uit haar openstaande kut en keek haar met. Meesteres zoekt slaaf Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u de Meesteres die een partner zoekt die tevens .. Goedkope escort openstaande kut.

Sex emmeloord gratis sex schiedam

Alsof Mieke mijn gedachten kon lezen knikte ze van ja. Nadat ik mijn laatste straal had gespoten duwde ik mijn pik weer tegen haar mond en zei, en nu leegzuigen zaadhoer proef het zaad van de zoon van je man. Onderweg ernaar toe was ik ontzettend geil geworden, het kutsap droop letterlijk uit mijn kut. Ze zoog het laatste restje uit mijn pik en toen ik mijn pik uit haar mond haalde likte ze haar lippen, mijn god zei ze wat ben jij een geil beest, nog nooit heeft iemand op openstaande kut domina zoekt manier mijn mondje geneukt. Nu echter veegde hij schijnbaar emotieloos zijn lul af met de restanten van mijn slipje.

Openstaande kut domina zoekt